Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 5 - 6 filetes de peixe (ex: salmão, 150 g cada aprox., 2-2,5 cm espessura)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 883.7 kJ / 211.2 kcal
- Białko
- 44.2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 Min
Cozer 500-800 g de pera em quartos
30min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min