Urządzenia i Akcesoria
Cozer 500 g de pêssego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
água500 g
-
pêssego cortado em metades500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
163.2 kJ /
39 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 500 g de ameixa
Brak ocen
Cozer 300-450 g de pêssego
Brak ocen
Risoto de maçã com fiambre
30 min
Laranjada
5 min
Puré de pera
30 min
Gelado de figo com amêndoa
9 godz. 45 min
Puré de ameixa e pera
35 min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 min
Puré de pera
15 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 min
Puré de maçã
15 min
Puré de maçã, pera e banana
15 min