Folar do Algarve

Folar do Algarve

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
12 doses

Składniki

  • manteiga
    75 g
  • banha
    75 g
  • laranja só o sumo
    1
  • aguardente
    10 g
  • fermento de padeiro seco
    7 g
    20 g fermento de padeiro fresco
  • água
    90 g
  • farinha c/ fermento
    600 g
  • sal
    1 c. chá de
  • açúcar amarelo
    175 g
  • canela em pó
    15 g
  • manteiga amolecida
    50 g
  • Manteiga q.b. p/ untar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 358.5 kcal / 1499.8 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 56.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 795.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...