Wersje kompatybilne
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel de carne
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 cucharada de salsa Inglesa
- 1 cucharadita de mostaza Dijon
- 30 g de catsup
- 1 rebanada de pan de caja blanco, en trozos
- 500 g de carne molida de res
- 100 g de espinacas congeladas
- 70 g de queso manchego, rebanado
- 500 g de ramas de brócoli
Arroz a la espinaca
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
- 50 g de espinacas congeladas
- 1500 g de agua
- 2 cubos de caldo
- 1 pizca de pimienta molida
- 250 g de arroz
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Pollo al limón con verduras
40 min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1j
Pollo al cilantro
35 Min
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Pastel de carne
40 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Pechugas a la reina
35 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Crema de champiñón, pollo gratinado y agua tropical TM6
1j 20 menit
Rollo de carne bajo en sodio
1j
Pastel de carne
50 menit