Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella fresco, rebanado
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido, en mitades
- 30 g de aceitunas negras deshuesadas
- 20 g de arúgula
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2167 kJ / 516 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza Campesina
2h 10min
Pizza Margarita
2h 10min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Mordiscos caseros
1u.
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1u. 20min
Pizza diavola
2h 15min
Pasta sable
1h 50min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Enfrijoladas de jocoque
25min
Pizza de Nápoles
1u.