Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella fresco, rebanado
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido, en mitades
- 30 g de aceitunas negras deshuesadas
- 20 g de arúgula
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2167 kJ / 516 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de jitomate
10min
Yakimeshi vegetariano
35min
Pizza diavola
2h 15 min.
Hamburguesa de portobello
30min
Nidos de huevo al horno
4h
Portobellos rellenos
35min
Guacamole
10min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30min
Huevos rancheros
30min
Pan francés vegano
30min
Pizza de Nápoles
1h
Pizza Campesina
2h 10min