Pizza con arúgula y tomate seco

Pizza con arúgula y tomate seco

4.5 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porciones

Składniki

Masa
  • 120 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 230 g de harina
Salsa
  • 1 jitomate maduro
  • 10 g de aceite de oliva
  • 1 pizca de sal
  • 1 pizca de orégano seco
Cubierta
  • 200 g de mozzarella fresco, rebanado
  • 100 g de jitomate deshidratado en aceite escurrido, en mitades
  • 30 g de aceitunas negras deshuesadas
  • 20 g de arúgula
  • 50 g de queso parmesano en rebanadas

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 516 kcal / 2167 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...