Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 100 g paste lungi tip fidelini
-
250
g roșii, tăiate bucăți
lub 250 g pulpă de roșii, din conservă - 50 g piure de roșii (concentrat)
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal
lub 2 cuburi de concentrat (pentru 0,5 l), de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță chimion măcinat, după gust (opcjonalnie)
- 800 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de legume
50 min
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40 min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min
Brunch spaniol
Brak ocen
Tocană de linte cu chorizo
Brak ocen
Somon cu tăiței din dovlecei
25 min
Bol cu somon și fasole neagră
35 min
Salată cu bacon, pepene și dressing de iaurt
20 min
Tocană de fasole albă și usturoi
50 min
Biscuiți cu portocale
2h 10min
Salată de orez
1h
Supă de praz și cartofi
40 min