Pui în sos de piersici

Pui în sos de piersici

2.6 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porții

Składniki

  • ceapă tăiate jumătăți (cca. 2 cepe)
    120 g
  • ulei vegetal
    20 g
  • piept de pui file, cu sau fără piele tăiate în bucăți de câte o îmbucătură
    500 g
  • apă
    440 g
  • concentrat pastă de legume
    1 lingură
    1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • pudră de curry mild
    3 - 4 linguriță
  • compot de piersici (greutate înaintea strecurării)
    800 g
  • amidon de porumb
    15 g
  • smântână
    100 g
  • sare fină
    1 linguriță
  • piper negru proaspăt măcinat
    ¼ linguriță
  • boia de ardei, iute
    ¼ linguriță

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 32 g
Kalorie 1628 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...