Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g ceapă, tăiate jumătăți (cca. 2 cepe)
- 20 g ulei vegetal
- 500 g piept de pui file, cu sau fără piele, tăiate în bucăți de câte o îmbucătură
- 440 g apă
-
1
lingură concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 3 - 4 linguriță pudră de curry, mild
- 800 g compot de piersici (greutate înaintea strecurării)
- 15 g amidon de porumb
- 100 g smântână
- 1 linguriță sare fină
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- ¼ linguriță boia de ardei, iute
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos Roquefort
20 min
Ruladă de carne
1h 20 min
Pui teriyaki cu orez
40 min
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45 min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3h 40min
Dovleci spaghetti umpluți
1 Std.
Flan rapid de Roquefort
30 min
Cușcuș cu pui, miel și cârnați picanți
1h 10min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1h 15 min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40 min
Galantină de pui cu sos de iaurt și mărar
3 Std. 25 Min