Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g tăiței de celofan (din fasole mung sau de orez)
- apă caldă, pentru înmuiat
- 70 g usturoi
- 40 g ulei vegetal
- ½ linguriță sare (opcjonalnie)
- ¼ linguriță piper alb măcinat
- 35 g zahăr
- 40 g sos de soia
-
20
g vin de orez
lub 20 g vin alb - 700 g apă
- 200 - 250 g crevete crude, medii, decorticate și curățate de intestin
- 200 g fasole verde lată
- 50 g ceapă verde, inele (3 mm) sau cârlionți (vezi recomandarea), pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Supă de ceapă
1 godz.
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Limonadă
5 min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min
Tartar de ton cu cremă de avocado
20 min
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Portocală arsă
Brak ocen
Iepure cu prune uscate
1 godz.
Somon la aburi în stil asiatic
1h 45 min
Midii în sos picant de roșii
45 Min
Sos Beurre Blanc
20 min