Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (2-3 cm) (opcjonalnie)
- 600 g apă
- 330 g ajvar (vezi recomandare)
- 100 g smântână
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
lub 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - ¼ linguriță sare fină
- 400 g paste scurte, ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g praz, tăiat felii rotunde (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Brak ocen
Bolul cu tahini și cușcuș
30 min
Budinci lipicioase cu caramel
1 Std.
Bloody Mary
5 min
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10min
Cușcuș cu miel și legume
1h 10min
Steluțe cu scorțișoară (Germania)
1hod. 30min
Vinete sotate (400 g)
Brak ocen
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min