Salată de fenicul proaspăt

Salată de fenicul proaspăt

4.8 13 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porții

Składniki

  • pătrunjel verde doar frunzele
    2 fire
  • fenicul (aprox. 250 g), curățat și tăiat bucăți (5 cm)
    1
  • măr verde cu tot cu coajă, tăiat sferturi
    1
  • castraveți tăiați bucăți (3 cm)
    100 g
  • țelină tulpină tăiată bucăți (3 cm)
    1
  • oțet din cidru de mere
    2 lingurițe
  • ulei de măsline
    1 lingură
  • sare
    2 prize
  • piper negru măcinat
    2 prize

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 124.3 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 346.3 kJ / 82.4 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...