Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate

Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate

4.8 6 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porții

Składniki

Țelina pané
  • parmezan tăiat bucăți
    50 g
  • pâine albă uscată, bucăți
    80 g
  • apă
    500 g
  • țelină rădăcină curățată de coajă, feliată (1 cm)
    800 g
  • făină
    4 linguri
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    2 prize
  • ouă
    2
  • unt pentru prăjit
    20 g
Sosul de iaurt cu ierburi aromate
  • ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. pătrunjel, cepșoară, mărar)
    20 g
  • iaurt simplu
    300 g
  • sare de mare
    2 prize
  • piper negru măcinat
    1 priză
  • pudră de curry
    ¼ linguriță

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 17.1 g
Kalorie 1324 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...