Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de grenetina en polvo
- 60 g de agua
- 25 g de glicerina
- 15 g de mantequilla
- 25 g de glucosa ligera
- 500 g de azúcar glass
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 9244 kJ / 2201 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 530 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 26 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mazapán de almendras
10 min
Galletas rápidas de nuez
25min
Bombones rellenos de toffee
1h 5min
Macarrones con merengue francés
1hod. 30min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3j 30 menit
Pastel imposible al Varoma
6 godz.
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Merenguitos
1h 20min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20 min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h