Urządzenia i Akcesoria
Panacota de cereja
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra12
-
Água q.b. p/ hidratar
-
natas, min. 30% de gordura800 g
-
açúcar180 g
-
extrato de baunilha1 c. chá de
-
cereja s/ caroço300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
36 mg
Białko
5 g
Kalorie
1788 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa de tomate seca com pão
1h 25min
Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim
1h 15min
Gelado tiramisu
11h
Panacota de cereja
3h
Panacota de figo
4h 10min
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Panacota de maracujá
5h 10min
Creme de castanha
50min
Panacotas de iogurte grego
3h
Pãezinhos doces
3h
Mousse rápida de framboesa
15min
Sobremesa de gelatina
7h