Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 800 g natas, min. 30% de gordura
- 180 g açúcar
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 300 g cereja s/ caroço
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1788 kJ / 427 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de chocolate e avelã com praliné
40 min
Panacota de figo
4h 10min
Panacota de frutos do bosque light
7u.
Enrolado de amêndoa
1h 45 min
Pão de legumes com molho
Brak ocen
Cozer 500 g de ananás
Brak ocen
Chutney rápido de maçã
20 min
Creme de frutos vermelhos
20 min
Panacota de cereja
3 Std.
Flan de Chocolate
1h
Panacotas de iogurte grego
3 Std.
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 Std. 35 Min