
Urządzenia i Akcesoria
Cassata de framboesa, natas e pêssego
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
12 doses
Składniki
-
Óleo q.b. p/ pincelar
-
açúcar amarelo300 g
-
claras de ovo8
-
sal1 pitada de
-
limão só o sumo1
-
natas c/ 35% de gordura bem frias800 g
-
framboesas congeladas500 g
-
pêssego cortado em pedaços previamente congelado500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
373.5 kcal /
1562.6 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
25.1 g
Węglowodany
35.9 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
74.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelados e sorvetes
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia