Urządzenia i Akcesoria
东炎米粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
米粉200 克
-
蒜瓣20 克
-
小红葱20 克
-
虾米 ,浸泡软化20 克
-
泰式辣椒酱40 克
-
新鲜香茅 ,只取白色部分,切成薄片2 根
-
食油40 克
-
新鲜疯柑叶 ,去梗6 片
-
鱼露20 克
-
糖10 克
-
水300 克
-
红萝卜 ,切细条80 克
-
白菜叶 ,切块150 克
-
新鲜辣椒 ,切片1 条
-
鸡精粉 ,自制或市售1 茶匙
-
芫荽 ,切碎,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
578 mg
Białko
3 g
Kalorie
1762 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix®️ 烹饪体验餐单
33 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy