Urządzenia i Akcesoria
蒸鸡蛋糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 块
Składniki
-
细砂糖60 克
-
蛋 (2个大鸡蛋)120 克
-
鲜奶50 克
-
植物油 (葵花籽、玉米、黄豆或菜籽)25 克
-
蛋糕粉120 克
-
发粉2 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
34 mg
Białko
5 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
你发了吗?
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy