Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Mandeln, geschält
- 1000 g Wasser
-
2
EL Mandelöl
lub 2 EL neutrales Öl - 1 TL Agavensirup
- 1 Prise Vanille, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 3347 kJ / 800 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 73 g
- Błonnik
- 10.2 g