Cheesecake raw de căpșune

Cheesecake raw de căpșune

4.5 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
12 porții

Składniki

Blatul
  • nuci de macadamia
    130 g
  • curmale Medjool, fără sâmburi
    140 g
  • nucă de cocos rasă, deshidratată, neîndulcită
    70 g
  • sare
    ¼ linguriță
Crema
  • caju crud înmuiat (1 oră) și scurs
    400 g
  • lămâi doar pulpa
    100 g
  • sirop de arțar
    50 g
  • ulei de cocos
    120 g
  • extract natural de vanilie
    1 linguriță
  • sare de mare
    1 priză
  • oțet balsamic
    1 linguriță
  • apă
    120 g
  • căpșune
    250 g
  • afine pentru decor
    40 g
  • fructe goji pentru decor
    1 lingură
  • fulgi de migdale (opcjonalnie) pentru decor
    1 lingură
  • nucă de cocos, fulgi mici, fără adaos de zahăr (opcjonalnie) pentru decor
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 7.9 g
Kalorie 1988 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 39.4 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...