Urządzenia i Akcesoria
藏式蔬菜濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
乾香菇 洗淨、切塊20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
馬鈴薯 切塊300 克
-
菱角 去殼100 克
-
油10 克
-
100 克 培根丁牛絞肉100 克
-
水1000 克
-
牛奶200 克
-
鮮奶油50 克
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
鹽 依個人口味調整¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.89 g
Kalorie
929 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
1.015 g
Błonnik
2.19 g
Węglowodany
23.51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan