Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 stroužků česneku, neoloupaných a vylisovaných
- 4 hřebíčky
- 6 lístků bazalky
- 3 bobkové listy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 1000 gramů vepřových líček
- 400 gramů černého piva
- 20 gramů octa
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Białko
- 31.97 g
- Węglowodany
- 2.96 g
- Tłuszcz
- 30.01 g
- Błonnik
- 0.11 g
Alternatywne przepisy
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 godz. 45 min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Pekingské kuře
50min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min