Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 stroužků česneku, neoloupaných a vylisovaných
- 4 hřebíčky
- 6 lístků bazalky
- 3 bobkové listy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 1000 gramů vepřových líček
- 400 gramů černého piva
- 20 gramů octa
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Białko
- 31.97 g
- Węglowodany
- 2.96 g
- Tłuszcz
- 30.01 g
- Błonnik
- 0.11 g
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 Min
Dušené hovězí stew
1 godz. 40 min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1 godz.
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1 godz. 40 min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1 godz. 15 min
Kuřecí salát s těstovinami
45 Min
Králík s černou omáčkou
55 min