Kedlubnová polévka s řeřichou

Kedlubnová polévka s řeřichou

3.8 12 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porcí

Składniki

  • 2 - 3 jarní cibulky na kousky (zelené části ponechte na ozdobu)
  • 500 gramů kedlubny oloupané, včetně malých kedlubnových lístků, na kousky
  • 50 gramů brambor, moučnatých oloupaných, na kousky
  • 25 gramů másla
  • 1000 gramů vody
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 5 čajových lžiček zeleninové dochucovací pasty
    2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 10 gramů jablečného octa
  • 1 balíček řeřichy
  • 150 gramů crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 3 g
Kalorie 591 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...