Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 jarní cibulky, na kousky (zelené části ponechte na ozdobu)
- 500 gramů kedlubny, oloupané, včetně malých kedlubnových lístků, na kousky
- 50 gramů brambor, moučnatých, oloupaných, na kousky
- 25 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
5
čajových lžiček zeleninové dochucovací pasty
lub 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody) - 10 gramů jablečného octa
- 1 balíček řeřichy
- 150 gramů crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 591 kJ / 142 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Kedlubnová polévka
35 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Špenátová polévka s vejci
35 min