Urządzenia i Akcesoria
蝦仁絲瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
油30 克
-
草蝦仁 去腸泥80 克
-
絲瓜 去皮去籽,切塊 (約3公分)300 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.1 g
Kalorie
391.2 kJ /
93.5 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.515 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan