Urządzenia i Akcesoria
洋蔥濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
奶油30 克
-
洋蔥 切絲600 克
-
乾燥月桂葉1 片 (葉片)
-
高湯600 克
-
馬鈴薯 切塊150 克
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
0.774 g
Kalorie
168 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
1.646 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6.024 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan