菠蘿紅燒牛腩

菠蘿紅燒牛腩

3.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 豆瓣醬
    1 大匙
  • 牛腩 切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 去皮,切厚片
    20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切斜片
    10 克
  • 300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.725 g
Kalorie 2239 kJ / 535 kcal
Tłuszcz 44.941 g
Błonnik 1.551 g
Węglowodany 7.557 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...