Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 粒 蒜頭
- 20 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 豆瓣醬
- 600 克 牛腩 ,切塊(約2公分)
- 2 大匙 醬油
- 20 克 新鮮鳳梨 ,去皮,切厚片
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片 (opcjonalnie)
- 300 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2239 kJ / 535 kcal
- Białko
- 23.725 g
- Węglowodany
- 7.557 g
- Tłuszcz
- 44.941 g
- Błonnik
- 1.551 g