Urządzenia i Akcesoria
海底椰無花果雞湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 7 godz. 15 min
3 人份
Składniki
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
水1800 克
-
海底椰 洗淨,預先浸泡1小時30 克
-
南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
無花果乾20 克
-
蜜棗2 顆
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
76 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
1000 kJ /
239.2 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
105.9 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃出美顏肌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan