海底椰無花果雞湯

海底椰無花果雞湯

5.0 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 7 godz. 15 min
3 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨雞腿肉
    400 克
  • 1800 克
  • 海底椰 洗淨,預先浸泡1小時
    30 克
  • 南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
    10 克
  • 北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
    10 克
  • 無花果乾
    20 克
  • 蜜棗
    2 顆
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 76 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 1000 kJ / 239.2 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 105.9 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...