Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten

Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten

4.6 289 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen

Składniki

  • grüne Paprika geviertelt
    700 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • natives Olivenöl
    150 g
  • stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
    1 Dose
  • getrocknete Pflaumen, entsteint
    2
    30 g Honig
  • Salz
    1 gestr. EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Białko 3 g
Kalorie 1259 kJ / 301 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...