Wersje kompatybilne
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Náplň
-
20
gramů čerstvého estragonu, jen lístky
lub 20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm) - 80 gramů artyčokových srdíček v oleji, scezených
- 100 gramů ricotty
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
- 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
- voda, na ponoření sáčku
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - 2 červené papriky, napůl, bez semínek
- 4 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 188 mg
Alternatywne przepisy
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 Min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1óra 35p
Hovězí kuličky se salsicciou
40min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2h 5min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6 Std. 20 Min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3h 40min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min