Wersje kompatybilne
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Náplň
-
20
gramů čerstvého estragonu, jen lístky
lub 20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm) - 80 gramů artyčokových srdíček v oleji, scezených
- 100 gramů ricotty
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
- 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
- voda, na ponoření sáčku
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - 2 červené papriky, napůl, bez semínek
- 4 stroužky česneku
- 40 gramů olivového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 188 mg
Alternatywne przepisy
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Restovaná cibule s chilli
20 min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10 min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min