Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik

4.2 6 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 porce

Składniki

Náplň
  • 20 gramů čerstvého estragonu jen lístky
    20 gramů čerstvé pažitky, nasekané (4 cm)
  • 80 gramů artyčokových srdíček v oleji scezených
  • 100 gramů ricotty
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
Kuřecí ballotine a omáčka z červené papriky
  • 3 kuřecí prsa (à 180–200 gramů)
  • voda na ponoření sáčku
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • 2 červené papriky napůl, bez semínek
  • 4 stroužky česneku
  • 40 gramů olivového oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 188 mg
Białko 52 g
Kalorie 1756 kJ / 420 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...