Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
400 - 500
gramů telecího masa, na 2cm plátky
lub 400 - 500 gramů jehněčího masa, bez kostí, na 2cm plátky - 30 gramů šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů másla, na kousky
- 250 gramů vody
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub ½ drůbežího bujónu (0,5 l vody), rozdrobeného - 2 čajovou lžičku směsi barevných pepřů, celých
- 300 gramů nových brambor, se slupkou, na 2–3 cm kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce vody
-
130 - 150
gramů zeleného chřestu, bez dřevnatých konců
lub 130 - 150 gramů čerstvých zelených fazolových lusků, překrojených napůl - 80 gramů mrkve, na hranolky
- 1 polévková lžíce whisky
- 1 čajová lžička kukuřičný škrob
- 60 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45 min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15 min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1h 25min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15 min
Barevné ovocné řezy
1h 10min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 Std. 50 Min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min