
Urządzenia i Akcesoria
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
Mohnknöpfli
-
Wasser und Wasser zum Kochen der Knöpfli260 g
-
Salz und Salz zum Kochen der Knöpfli½ TL
-
Mehl350 g
-
Mohn40 g
-
Zucker60 g
-
Eier3
Beerengrütze
-
Wasser100 g
-
Speisestärke20 g
-
Beeren, gemischt, TK aufgetaut600 g
-
Zucker100 g
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
654 kcal /
2736 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
116 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy