Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant

Pfirsich-Joghurt-Trifle mit Walnusskrokant

4.5 89 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

Walnusskrokant
  • Walnüsse, halbiert
    100 g
  • Butter
    20 g
  • Honig
    40 g
Pfirsichpüree
  • Pfirsiche entsteint, in Stücken und 1 Pfirsich für die Dekoration
    300 g
  • Vanillezucker
    10 g
  • Rum (opcjonalnie)
    1 EL
  • Zimt, gemahlen
    ¼ TL
Honigjoghurt und Fertigstellung
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    500 g
  • Honig nach gewünschter Süße
    20 - 40 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 459 kcal / 1924 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...