Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů jehněčí plece (viz Tip)
- 150 gramů kuskusu
- 35 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky soli
-
1
svazek čerstvého koriandru, jen lístky
lub 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky - 300 gramů vody
- 1000 gramů cukety, Ø 6–10 cm (viz Tip)
- 160 gramů cibule, napůl
- 2 - 3 stroužky česneku
- 2 čajové lžičky ras el hanout (viz Tip)
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 65 gramů rajčatového protlaku
- 50 gramů loupaných mandlí, na čtvrtky, plus navíc na ozdobu
- 600 gramů rajčat, na kousky
- 1 čajová lžička mleté papriky
- 10 gramů medu
- 15 gramů balzamikového octa
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1674 kJ / 399 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velikonoční pizza s rukolou a mini mozzarellou
1h 45 min
Polentové koláčky (bez lepku)
1u.
Chléb s chilli
4h 30 min
Kokosová granola
1h 40 min
Drůbeží klobása
3h 30 min
Lékořicový likér
1 Std. 30 Min
Rýžová tortilla
Brak ocen
Krevetové lupínky
Brak ocen
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 godz. 50 min
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Panna cotta
6h 15 min