Pulpo y crema de calabacín

Pulpo y crema de calabacín

4.3 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 raciones

Składniki

  • 1050 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1000 - 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 30 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de calabacín con piel, en trozos de 3 cm
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 217 kcal / 910 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 881 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...