Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

4.5 25 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 1 pulpo congelado descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
  • 330 g de cerveza
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharada de vinagre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 913.6 mg
Białko 38.8 g
Kalorie 1059 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...