Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas en gajos
- 250 g de cebolla roja en gajos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas despuntadas, en mitades
- 30 g de caramelo líquido
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 806 kJ / 193 kcal
- Białko
- 3.69 g
- Węglowodany
- 10.18 g
- Tłuszcz
- 15.25 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Acelgas y ajetes con huevos
40 min
Gratinado de brócoli, champiñón y jamón con crumble de frutos secos
1 godz. 30 min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Espaguetis integrales con alcachofas y jamón ibérico
1h
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45 min
Noodles con judías verdes
30 min
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
35 min
Salteado de escarola con puerros
20 min
Coliflor salteada para dos
25 min