Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas en gajos
- 250 g de cebolla roja en gajos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas despuntadas, en mitades
- 30 g de caramelo líquido
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 806 kJ / 193 kcal
- Białko
- 3.69 g
- Węglowodany
- 10.18 g
- Tłuszcz
- 15.25 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25min
Guisantes con jamón y huevos poché
25min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Garbanzos encebollados
40min
Habas en salsa de tomate con chalotas caramelizadas
1h
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45min
Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz
1h
Coliflor salteada para dos
25min
Guisantes con jamón y sepia
50min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min