Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ svazku čerstvé plocholisté petrželky, jen lístky
- 250 gramů černé čočky beluga
- 500 gramů vody
- 200 gramů mrkve
- 200 gramů cherry rajčat
- 30 gramů olivového oleje
- 2 šalotky, napůl
- 20 gramů sójové omáčky
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 200 gramů sýra feta, rozdrobeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Podzimní celerový salát
15 menit
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 menit
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Mexický quinoa salát
30min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min