Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ svazku čerstvé plocholisté petrželky, jen lístky
- 250 gramů černé čočky beluga
- 500 gramů vody
- 200 gramů mrkve
- 200 gramů cherry rajčat
- 30 gramů olivového oleje
- 2 šalotky, napůl
- 20 gramů sójové omáčky
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 200 gramů sýra feta, rozdrobeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30 min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Středomořský bramborový salát
1 Std. 10 Min
Cuketový bowl s tofu
40 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 Min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 Std.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1 Std.
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min