Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, nakrájených na proužky
- 1 čajová lžička soli
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů mrkve, oloupané, na kousky
- 15 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 700 gramů zeleninového vývaru
- 120 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 polévková lžíce pomerančové kůry, strouhané
- 80 gramů zakysané smetany, 10% tuku, plus na ozdobu
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů černých sezamových semínek
- 3 snítky čerstvého koriandru, jen lístky, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5055 kJ / 1204 kcal
- Białko
- 112 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45 Min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Karibské kari
45 Min
Arašídová polévka
40 Min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Květáková kari polévka
45 Min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Polévka Tom Yum
15min