Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, nakrájených na proužky
- 1 čajová lžička soli
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů mrkve, oloupané, na kousky
- 15 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 700 gramů zeleninového vývaru
- 120 gramů pomerančové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 polévková lžíce pomerančové kůry, strouhané
- 80 gramů zakysané smetany, 10% tuku, plus na ozdobu
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů černých sezamových semínek
- 3 snítky čerstvého koriandru, jen lístky, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5055 kJ / 1204 kcal
- Białko
- 112 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Rychlá polévka Pho
1 godz. 20 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Minestrone s pancettou
25 min