Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů květákových růžiček
- 450 gramů vody
- 1 čajová lžička kurkumy
- 1 cibule (cca 70 gramů), napůl
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička červené kari pasty
- 300 gramů mandlového mléka, neslazeného
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 10 gramů rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce mandlových plátků na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 918 kJ / 221 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová květáková polévka
30 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 Min
Tilápie s červeným kari
40 Min
Bramborová kari polévka
35 min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 godz. 25 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Králík s černou omáčkou
55 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 Min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 Min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Čočkovo-dýňová polévka
1 Std.
Dýňovo-čočková polévka
45 min