
Urządzenia i Akcesoria
Antipasto di funghi e capesante
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
capesante con la corolla12
-
gamberi crudi, sbucciati e senza intestino12
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di funghi freschi a tocchetti300 g
-
di brandy60 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe macinato fresco1 pizzico
-
di pangrattato15 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
329 kcal /
1376 kJ
Białko
34.9 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Antipasti di mare
5 Przepisów
Włochy
Włochy