莼菜玉米鲈鱼羹

莼菜玉米鲈鱼羹

4.1 8 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 鲈鱼 约650克,去骨片0.3厘米薄片,约200克鱼肉
    1 条
  • 蛋清
    ½ 颗
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 玉米淀粉
    3 汤匙
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 3 汤匙
  • 鸡高汤
    900 克
  • 莼菜 焯水沥干
    200 克
  • 玉米粒
    70 克
  • 依个人口味调整
    1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2039.6 mg
Białko 18.9 g
Kalorie 925.3 kJ / 221.3 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...