Urządzenia i Akcesoria
莼菜玉米鲈鱼羹
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
鲈鱼 约650克,去骨片0.3厘米薄片,约200克鱼肉1 条
-
蛋清½ 颗
-
白胡椒粉2 小撮
-
玉米淀粉3 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水3 汤匙
-
鸡高汤900 克
-
莼菜 焯水沥干200 克
-
玉米粒70 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2039.6 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
925.3 kJ /
221.3 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋佳宴
10 Przepisów
Chiny
Chiny