Urządzenia i Akcesoria
火锅辣椒酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
155 克
Składniki
-
新鲜酸柑(青柠) ,只取皮屑,不含白瓤1 个
-
青葱 ,修剪并一切四块2 小支
-
青柠汁 (约 1 个酸橙)20 克
-
甜辣椒酱80 克
-
鱼露1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 155 克
Sód
2450.3 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火锅乐
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy