火锅辣椒酱

火锅辣椒酱

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
155 克

Składniki

  • 新鲜酸柑(青柠) ,只取皮屑,不含白瓤
    1 个
  • 青葱 ,修剪并一切四块
    2 小支
  • 青柠汁 (约 1 个酸橙)
    20 克
  • 甜辣椒酱
    80 克
  • 鱼露
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 155 克

Sód 2450.3 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 744 kJ / 178 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...