Urządzenia i Akcesoria
番茄炒蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
鸡蛋(约53-63克) 室温2 颗
-
油25 克
-
番茄 (约2个),切块400 克
-
盐 (约5克)1 平茶匙
-
糖 (约5克)1 平茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1274.1 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Przepisów
Chiny
Chiny