番茄炒蛋

番茄炒蛋

3.0 144 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 鸡蛋(约53-63克) 室温
    2 颗
  • 25 克
  • 番茄 (约2个),切块
    400 克
  • (约5克)
    1 平茶匙
  • (约5克)
    1 平茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1274.1 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1005.7 kJ / 240.4 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...