番茄蛋汤

番茄蛋汤

4.8 72 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 食油
    10 克
  • 番茄 切粗块
    250 克
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 稍微打散
    2 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 397 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...