Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lămâie, doar coaja rasă
- 3 căței de usturoi
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- ½ linguriță sare fină, sau după gust
- 4 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 20 g ulei de măsline
- 900 g pulpă de miel fără os
- 200 g fasole verde proaspătă
- 400 g cartofi, tăiați cuburi (4 cm)
- 100 g napi, tăiați sferturi
- 200 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Białko
- 31.2 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Supă cu ciuperci shiitake
35 Min
Omletă cu pui în stil thailandez
50 min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 Std. 10 Min
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Supă cu zdrențe
45 min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min
Paste cu praz și ajvar
30 min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Aluat fraged
5 Min