Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baza pentru semifreddo
- 140 g zahăr
- 40 g apă
- 70 g gălbenușuri (aprox. 4 gălbenușuri)
-
1
linguriță zahăr vanilat făcut în casă
lub ½ linguriță extract de vanilie natural
Baza de ciocolată (sau cafea)
- 70 g apă
- 60 g zahăr
-
50
g cacao pudră, neîndulcită
lub 35 g cafea solubilă
Preparatul final
- 500 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- 50 g fulgi de ciocolată (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de ciocolată
3 Std. 20 Min
Prăjitură cu ciocolată
45 min
Mousse de ciocolată cu caramel sărat
45 min
Macarons cu căpșune și apă de trandafiri
Brak ocen
Daïquiri
Brak ocen
Petit gateaux cu alune și ciocolată
25min
Bavareză cu alune de pădure
Brak ocen
Înghețată de ciocolată
12 godz.
Ketchup cu curry
Brak ocen
Arahide în zahăr ars
1h 30 min
Tort de ciocolată
2h
Negresă cu caramel
1 godz. 20 min