Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlova
- 300 g zahăr
- 6 albușuri, din ouă mari
- 1 priză bitartrat de potasiu
- 2 linguri amidon de porumb
- 1 linguriță oțet de vin
- 1 linguriță cacao pudră, cernută
Asamblare
- 400 g frișcă lichidă grasă (cca. 48% grăsime)
- 250 g zmeură
- așchii de ciocolată, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1390 kJ / 332 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gem de ananas cu ghimbir
40min
Cremă de oțet balsamic de zmeură
73u.
Brioșe umplute cu înghețată
6sa 15 dk
Tort de Paște cu nucă de cocos și ciocolată
3sa
Budincă-cremă de vanilie
15 Min
Tort de ciocolată la aburi, cu frișcă
1sa 10 dk
Batoane de susan cu miere
1h 50min
Tiramisu de căpșune
1 Std.
Budincă-cremă de ciocolată
1 Std. 20 Min
Ecler cu vanilie, cu cafea și cu ciocolată
1h 15min
Tiramisu
5h 20min
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 Std.