Urządzenia i Akcesoria
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
10 porții
Składniki
Pavlova
-
zahăr300 g
-
albușuri din ouă mari6
-
bitartrat de potasiu1 priză
-
amidon de porumb2 linguri
-
oțet de vin1 linguriță
-
cacao pudră cernută1 linguriță
Asamblare
-
frișcă lichidă grasă (cca. 48% grăsime)400 g
-
așchii de ciocolată pentru decor
-
zmeură250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
2.8 g
Kalorie
1390 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fructele verii
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 godz.
Macarons cu căpșune
2 godz. 30 min
Macarons cu căpșune și apă de trandafiri
2 godz. 50 min
Lichior din fructe de pădure
30 min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3 godz. 35 min
Cuib de bezea cu zmeură
4 godz. 10 min
Caramele
2 godz.
Sos de ciocolată (sirop)
20 min
Aluat de choux
2 godz.
Steluțe cu scorțișoară (Germania)
1 godz. 30 min
Vulcan de ciocolată
2 godz.
Sos béchamel
15 min