Urządzenia i Akcesoria
Traditional Gugelhupf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds120 g
-
orange peel no white pith (4 cm strip)1 piece
-
sultanas100 g
-
raisins50 g
-
rum50 g
-
white sugar120 g
-
fresh yeast crumbled (see Tips)20 g
-
milk200 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.3 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1403.5 kJ /
335.4 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Honey loquat paste
1 godz.
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Samosa with fresh tomato chutney
2 godz.