Urządzenia i Akcesoria
Décoction d’orge à l’abricot et au gingembre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
60 g d’orge perlé
-
60 g d'abricots secs, dénoyautés
-
2 figues séchées
-
15 g de gingembre, frais pelé
-
1 pincée de sel
-
1600 g d'eau
-
1 - 2 citron(s) selon les goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
154 kJ /
37 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Remèdes de grand-mère
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ketchup à la courge
3 godz. 30 min
Tarte à la courge
Brak ocen
Pain de mie
3 godz.
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Roulade au citron
3 godz.
Soupe d'orge
1 godz. 20 min
Vinaigrette aux poivrons
5 min
French dressing raffiné
15 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min