Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- unt, pentru uns
- 50 g parmezan, tăiat bucăți
Polenta
- 180 g mălai fin
- 700 g apă
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 20 g unt
Ratatouille
- 2 căței de usturoi
- 100 g ceapă, sferturi
- 25 g ulei de măsline
- 200 g ardei gras galben sau portocaliu, tăiat fâșii (5 mm)
- 200 g dovlecel, tăiat felii (3 mm)
- 250 g vinete, tăiate cuburi (1.5 cm)
- 300 g roșii, tăiate sferturi
- 1 priză zahăr
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 1 linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- 250 g cremă de brânză
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1834 kJ / 438 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 31.9 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaca de linte
2 Std. 20 Min
Sos de legume pentru paste
40min
Ratatouille (ghiveci)
40min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55min
Piept de pui pizzaiola cu piure de țelină și cartofi
1h
Legume rădăcinoase gratinate
1h
Pesto de busuioc, avocado și semințe de cânepă
5 phút
Conchiglie cu sos de conopidă
35min
Pappardelle cu rucola și ricotta
1h
Praz gratinat cu sos béchamel
1 Std. 15 Min
Tort cu piure de mere
1 Std. 15 Min
Cartofi dulci și fasole neagră cu chilli
40min