甜豌豆炒雙鮮
TM6 TM5

甜豌豆炒雙鮮

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 100 克 草蝦仁 ,去腸泥
  • 100 克 花枝 ,切段(約3公分)
  • 15 克 米酒
  • 500 克 水
  • 150 克 新鮮甜豌豆 ,洗淨,剝除兩側粗纖維
  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 70 克 雪白菇 ,去根部,撥散
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 5 克 醬油 (可省略)

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
1643.5 kJ / 394.2 kcal
Białko
43.9 g
Węglowodany
28.2 g
Tłuszcz
20.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
12.2 g
Sód
777.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy