Urządzenia i Akcesoria
甜豌豆炒雙鮮
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
草蝦仁 去腸泥100 克
-
花枝 切段(約3公分)100 克
-
米酒15 克
-
水500 克
-
新鮮甜豌豆 洗淨,剝除兩側粗纖維150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雪白菇 去根部,撥散70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油 (可省略)5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
777.6 mg
Białko
43.9 g
Kalorie
1643.5 kJ /
394.2 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan