蘑菇肉酱

蘑菇肉酱

4.2 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
5 罐

Składniki

  • 干香菇 浸软
    100 克
  • 蒜瓣
    10 个
  • 小红葱
    150 克
  • 新鲜红辣椒 去籽
    5 条
  • 五花肉,去皮 切成薄片(0.5公分)
    1000 克
  • 豆瓣酱
    80 克
  • 鱼露
    20 克
  • 蚝油
    30 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 酱青
    20 克
  • 红糖
    30 克
  • 自制香菇粉
    20 克
  • 食油
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 2018 mg
Białko 41 g
Kalorie 1477 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...